Wsc Icon Logo Golf Zonder Achtergrond Zonder Tekst

Leef je uit op het Aquapark!

Aquapark

Een dag vol plezier!

Op zoek naar een leuke en uitdagende wateractiviteit die perfect is voor jong en oud?
Zoek niet verder dan ons Aquapark.

Het Aquapark is een drijvende hindernissenbaan met obstakels die variëren van gemakkelijk tot zeer uitdagend.

Je kunt je eigen route bepalen op het Aquapark, dus of je avontuur zoekt of gewoon wilt ontspannen en plezier wilt hebben met familie en vrienden - het Aquapark heeft voor ieder wat wils!

Navigeer op pagina
  Add a header to begin generating the table of contents

  Bekijk de sfeerimpressie video

  Play Video

  Het tarief

  Aquapark

  €15 p.p.
  • • sessie van 1 uur
  • • inclusief zwemvest en wetsuit
  • • met korte instructie (3 min)
  • • vanaf 8 jaar

  LET OP: Kinderen tot en met 12 jaar dienen een begeleider (18+) mee te nemen. De begeleider dient ook het Aquapark op te gaan en dus ook een ticket te boeken.

  Het Aquapark heeft andere openingstijden dan de waterskibaan. Check de actuele sessietijden in het boekingssysteem. We raden het aan om vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. 

  Belangrijke informatie

  Voor jong en oud

  Iedereen vanaf 8 jaar met zwemervaring mag op het Aquapark.

  Wist je dat ook volwassenen en hele families zich hier kostelijk amuseren?

  Kinderen tot en met 12 jaar dienen een begeleider (18+) mee te nemen. De begeleider dient ook het Aquapark op te gaan en dus ook een ticket te boeken.

  Veiligheid

  Er is altijd toezicht aanwezig en iedere bezoeker draagt verplicht een zwemvest en een helm. Vooraf worden er veiligheidsinstructies gegeven. Je krijgt op elk moment tijdens de sessie instructies wanneer je dat nodig hebt. Wij willen iedereen de leukste en meest veilige ervaring bieden.

  Kinderen tot en met 12 jaar dienen een begeleider (18+) mee te nemen. De begeleider dient ook het Aquapark op te gaan en dus ook een ticket te boeken.

  Slecht weer

  Slecht weer? Geen probleem.

  Onze wetsuits houden je warm en comfortabel. Deze zijn inbegrepen bij de prijs. Het park blijft ook open als het regent, want... je gaat toch nat worden!

  Alleen bij onweer kunnen de activiteiten (tijdelijk) niet doorgaan.

  Op het terras kun je beschut zitten onder de stretchtent en de uitklapbare overdekking.

  Locatie

  Gelegen aan het strand en het meer op Center Parcs de Kempervennen. Iedereen die het Aquapark bezoekt mag het park gratis betreden (excl. parkeergeld). De perfecte plek voor een onvergetelijk dagje uit met familie. 

  Adres: Kempervennendreef 8,
  5563 VB, Westerhoven

  Openingstijden

  OKTOBER T/M APRIL

  GESLOTEN

  Wil je een sfeerimpressie zien? Bekijk dan de video!

  Sfeerimpressie video
  Play Video

  Waterskicentrum de Kempervennen

  Adres: Kempervennendreef 8,
  5563 VB, Westerhoven

  Belangrijke informatie

  Voor jong en oud

  Kinderen vanaf 8 jaar met zwemervaring kunnen hier hun energie kwijt. Wist je dat ook volwassenen en hele families zich hier kostelijk amuseren? Kinderen tot en met 12 jaar dienen verplicht een volwassen begeleider (18+) mee te nemen op het Aquapark.

  Veiligheid

  Er is altijd toezicht aanwezig en iedere bezoeker draagt verplicht een zwemvest. Vooraf worden er veiligheidsinstructies gegeven. De hindernissen zijn uitgerust met veilige handgrepen en plateaus om terug te klimmen op het park.

  Weer Icon Blauw Zonder Achtergrond

  Slecht weer?

  Geen probleem, onze wetsuits houden je warm en comfortabel. Deze zijn inbegrepen bij de prijs. Het park blijft ook open als het regent, want... je gaat toch nat worden! Het is trouwens nog leuker in de regen. Alleen bij onweer kunnen de activiteiten (tijdelijk) niet doorgaan. Op het terras kun je beschut zitten onder de stretchtent en de parasol.

  Dag vol plezier

  Beleef een avontuur op het Aquapark. Spring, klim, zwem, ren en kruip langs, over en door de verschillende obstakels van het speeleiland. Gegarandeerd waterpret! Dat is echt genieten in de zomervakantie.

  Midden in de natuur

  Gelegen aan het strand en het meer op Center Parcs de Kempervennen. Als je een activiteit bij ons geboekt hebt, kun je gratis het Center Parcs terrein betreden. Parkeren kost €6. De perfecte plek voor een onvergetelijk dagje uit met familie.

  Sfeerimpressie: foto's

  Sfeerimpressie

  Vanaf mei 2022 is een splinternieuw Aquapark aan het activiteitenassortiment toegevoegd! Een opblaasbaar speeleiland op het water voor het hele gezin!

  Aquapark Waterskicentrum De Kempervenn Blije Sprong Foto
  default
  IMG 1381

  Sessietijden Aquapark

  OKTOBER T/M APRIL

  GESLOTEN

  Graag 30 minuten vóór aanvang van de sessie aanwezig zijn!

  Vanwege wisselende drukte kan het zo zijn dat we een extra tijdslot openen.
  Bekijk daarom voor de meest accurate tijden altijd even ons online boekingssysteem. 

  Hoe ziet je dag eruit?

  1. Parkeren

  Als je een activiteit bij ons geboekt hebt, kun je gratis het Center Parcs terrein betreden. Parkeren kost €6. Vanaf de parkeerplaats is het nog 10 minuten lopen naar het Waterskicentrum.

  2. Aanmelden

  Je wordt verzocht 30 minuten voor aanvang van de sessie aanwezig te zijn voor check-in. Je kan je melden bij de beach house van het Waterskicentrum en dan ontvang je een toegangsbandje en een wetsuit (indien gewenst).

  3. Omkleden

  Daarna kan je je gaan omkleden in de kleedkamers om de hoek. Er zijn kluisjes en douches voorzien.

  Label

  4. De sessie

  Loop terug richting het Aquapark en trek daar een reddingsvest aan. Voordat de sessie begint krijg je van ons een korte uitleg over het Aquapark met veiligheidsinstructies. Nu mag iedereen het Aquapark betreden. Veel plezier! De sessie eindigt met een fluitsignaal.

  Label

  5. Eten en drinken

  Op ons mooie terras aan het strand kun je genieten van eten en drinken. Je kunt lekker met je voeten in het zand zitten of onder onze overdekte opties.

  Gys 3211b 1024x683

  Terras aan het strand

  Kom je liever gewoon ontspannen? Of wil je graag meekijken naar de activiteiten? Dan bieden we het mooiste uitzicht op de activiteiten vanaf het terras. Op ons loungeterras kun je genieten van de muziek en de relaxte sfeer, onder het genot van een vers gemaakte cocktail.

  Aan onze beachbar serveren we een groot assortiment aan zomerse dranken en een aantal lekkere versnaperingen.

  Op het terras kun je beschut zitten onder de stretchtent of de inklapbare overdekking.

  LET OP: Reserveren is niet mogelijk.

  Leef je uit op het Aquapark!

  Een speelparadijs op het water met maar liefst 100 elementen. Dat is het Aquapark waar je met het hele gezin kunt genieten van een avontuurlijk dagje uit! Spring, klim, zwem, ren en kruip langs, over en door de verschillende obstakels. Gegarandeerd waterpret! Dat is echt genieten in de zomervakantie.