fbpx

Waterskiën & Wakeboarden

Waterskiën aan de waterskikabelbaan is een sensationele sport. Iedereen die zich fit voelt en een zwemdiploma heeft, kan het leren. Of het iets voor jou is? Probeer het eens!

Door een sleeplift word je voortgetrokken over het water. Als je in het water bent gevallen, zwem je naar de oever en start gewoon opnieuw. Wanneer je de aanwijzingen van de instructeur goed opvolgt, kun je binnen een les waterskiën. Kom je voor de eerste keer waterskiën? Dan krijg je uitleg van onze instructeurs voorafgaand aan de sessie. Tijdens de sessie zullen de instructeurs jou ook voorzien van extra tips en instructies.

Naast waterskiën kun je bij het waterskicentrum ook wakeboarden. Dit is een soort snowboarden, maar dan op water. Wij verhuren de nieuwste wakeboards. Heb je nog geen ervaring met wakeboarden? Dan dien je eerst te leren waterskiën alvorens te mogen wakeboarden. Als je wel ervaring hebt met wakeboarden achter een boot, maar nog niet aan een kabel, dien je eerst een ronde te kunnen blijven staan op waterski’s voor je mag gaan wakeboarden.

Je begrijpt dat je je uitstekend zult vermaken bij het waterskicentrum. Neem vooral familie en vrienden mee, want er is voor ieder wat wils. Ook als je liever niet het water op gaat. Vanaf het zonnige terras kun je onder het genot van een hapje en een drankje meegenieten van het spektakel op het water!

Minimumleeftijd is 8 jaar. Zwemervaring is vereist!
Handdoek en zwemkledij meebrengen.

Wil je graag komen waterskiën of wakeboarden? Reserveer! Je kunt kiezen uit verschillende bloktijden. Wil je graag eens met een groep komen, al dan niet voor een speciale gelegenheid? Kijk dan bij groepen naar de mogelijkheden of neem contact met ons op.