fbpx

Waterskiën & Wakeboarden

Waterskiën aan de waterskikabelbaan is een sensationele sport, maar iedereen die zich fit voelt en een zwemdiploma heeft, kan het leren. Of het iets voor jou is? Probeer het eens!

Door een sleeplift word je voortgetrokken over het water. Als je in het water bent gevallen, zwem je naar de oever en start gewoon opnieuw. Wanneer je de aanwijzingen van de instructeur goed opvolgt, kun je binnen een les waterskiën.

Naast waterskiën kun je bij het waterskicentrum ook wakeboarden. Dit is een soort snowboarden, maar dan op water. Wij verhuren de nieuwste wakeboards. Heb je nog geen ervaring met waterskiën/wakeboarden? Dan dien je eerst te leren waterskiën alvorens te mogen wakeboarden. Als je wel ervaring hebt met waterskiën/wakeboarden achter een boot, maar nog niet aan een kabel, dien je ook eerst een introductieles te volgen.

Je begrijpt dat je je uitstekend zult vermaken bij het waterskicentrum. Neem vooral familie en vrienden mee, want er is voor ieder wat wils. Ook als je liever niet het water op gaat. Vanaf het zonnige terras kun je onder het genot van een hapje en een drankje meegenieten van het spektakel op het water!

Wil je graag komen waterskiën of wakeboarden? Reserveer! Je kunt kiezen uit verschillende bloktijden (voor introductielessen en gevorderden). Wil je graag eens met een groep komen, al dan niet voor een speciale gelegenheid? Kijk dan bij groepen naar de mogelijkheden of neem contact met ons op.