Groepen

Omdat er meerdere mensen tegelijk kunnen waterskien is de waterski kabelbaan bij uitstek geschikt voor groepen. Het maakt niet uit wat de samenstelling van de groep is: jong, oud, sportief of iets rustiger. Iedereen kan zich vermaken bij Waterskicentrum De Kempervennen. Uiteraard kunnen wij ook uw bedrijfsfeest, vrijgezellenparty of andere happening verzorgen.

Wij stellen in overleg met u een spetterend programma samen, desgewenst afgesloten door een barbecue (min. 20 deelnemers).

Voor een waterski clinic betaalt u 31,00 Euro per persoon. De prijs is inclusief het gebruik van waterski’s, helm en zwemvest plus een wetsuit. Het is ook mogelijk om een wakeboard of monoski te proberen.

Er kunnen maximaal 30 deelnemers tegelijkertijd gebruik maken van de waterski kabelbaan. Bent u met meer personen, dan wordt de groep verdeeld over twee tijdstippen. Het totale programma (inclusief de introductie vooraf) neemt ongeveer 2 uur in beslag.

De waterski clinic bestaat uit:
1. Ontvangst
2. Bekijken van de instructie dvd
3. Uitleg door onze instructeurs
4. Aanpassen van het materiaal
5. waterskien met instructie
6. Materiaal inleveren en weer omkleden

Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen met ons boekingskantoor, bereikbaar tijdens kantooruren op: 040 207 18 98.

Let op:
Bij reserveren vragen wij een aanbetaling van 50%. Het resterende bedrag kan voor aanvang contant of per PIN worden voldaan aan de kassa van het waterskicentrum. Betaling op rekening is niet mogelijk.

groepen